THEATERCONCERT 2023 NIGHTCATS BIGBAND  Ft. BERT BOEREN

Elk jaar weet de band weer te verrassen, heeft de band haar repertoire weer uitgebreid, vernieuwd en verfrist. De ontspannen werksfeer tijdens de wekelijkse repetities en de repetitieweekenden zorgt voor een kwalitatieve groei waarbij iedereen zich kennelijk ‘als een vis in het water’ voelt.

In de voorgaande jaren maakte dit orkest met haar TheaterConcerten al diepe indruk. Het palmares van de succesvolle, en voortijdig uitverkochte, concerten met jazzgrootheden als Greetje Kauffeld, Ronald Douglas, Frits Landesbergen en Hermine Deurloo, Johnny Rosenberg en Laura Fygi hebben aangetoond dat deze Eerselse muzikanten samen gestalte kunnen geven aan bijzondere muzikale projecten die kwalitatief niet onderdoen voor de concerten in de Nederlandse ‘grote’ zalen zoals Concertgebouw, Paradiso of wellicht zelfs wel de ZiggoDome…

In 2023 treedt de bigband op met de internationaal bekende Nederlandse trombonist Bert Boeren. Bert is over de gehele wereld een graag geziene gast en speelde oa. in het Dutch Swing College band en het Metropole Orkest. The NightCat is trots om met hem het podium te betreden en hebben rondom Bert een fantastisch programma samengesteld.

Noteer de eerstvolgende editie van het TheaterConcert alvast in uw agenda (15 april) en houdt de start van de voorverkoop van de entreekaarten in de gaten, wees er snel bij, want op is op!